Hälsokassen

Livet ska vara naturligt och enkelt! Här är framtidens mat levererad till din dörr. En kasse med mycket ekologiskt, KRAV och närproducerat. Kassen innehåller mat för 5 middagar med härliga inspirerande recept som är lättlagade och näringsrika. Kassarna kommer att innehålla vegetariskt, raw food, fisk/skaldjur, kyckling, soppa, pastarätter med ett stort innehåll av färska grönsaker/örter.

Du har alltid möjlighet att byta ut någon maträtt mot en annan om du mejlar mig eller ringer senast 5 dagar innan nästa leverans. Meddela också eventuella allergier i god tid.

Du kommer att i förväg kunna se vad nästa veckas kasse innehåller. Kassen kommer att levereras hem till dig så länge du själv önskar.

Bra att ha hemma är  kryddor. Endast väldigt ovanliga skickas med.

Likaså är det bra att ha hemma: Smör/Ghi och olivolja. Ris och pasta kommer inte att skickas med hem varje gång för att undvika att skafferiet  fylls med halvfulla paket förutom vid stor familjebeställning.

Beställa och betala

Du bokar din hälsokasse på telefon:
070-37 27 743 (boka gärna i god tid!)

Leverans kommer att ske på fredagar.

Du meddelar i god tid (senast 1 vecka innan) om du inte önskar fler kassar eller vill göra ett uppehåll.

Gratis hemleverans inom en radie av 1mil från centrala Halmstad. Vid längre leverans tillkommer en kostnad på 20 kr/mil. Går även bra att hämta din kasse hos mig.

Kostnad
1 pers: 300kr
2 pers: 550kr
3 pers: 750kr
4 pers: 950kr         

Med reservation för prisändringar!